Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

 1. Με παραγγελία από το web site μας https://tvprotectors.theoprofil.com όλο το 24ωρο.
  ·  Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
  ·  Αφού βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει πατήστε το κουμπί [Προσθήκη στο καλάθι] στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό ‘καλάθι αγορών’ σας.
  ·  Στην συνέχεια ακολουθείστε τα απλά βήματα που σας ζητάει να κάνετε η φόρμα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  ·  Με αυτό τον τρόπο θα περάσετε σε πεδίο που θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής και αποστολής. Ο χρόνος αποστολής σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα κυμαίνεται από 1 – 7 εργάσιμες ημέρες. ανάλογα με την χρονική περίοδο και τον φόρτο του τμήματος αποστολών των μεταφορικών εταιρειών ή της εταιρείας ταχυμεταφορών.
 2. Με παραγγελία μέσω e-mail στο info@theoprofil.com όλο το 24ωρο.
 3. Με παραγγελία μέσω της φόρμας επικοινωνίας.
 4. Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2421009068.  Λόγω πιθανού μεγάλου φόρτου στο τηλεφωνικό μας κέντρο, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τους εναλλακτικούς τρόπους που αναφέρονται παραπάνω. 
 5. Mε παραγγελία από κοντά στο κατάστημα Βόλου (10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, εκτός των ημερών κατά τις οποίες η εταιρεία μας παραμένει κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές, οπότε και θα αναγράφει τις συγκεκριμένες ημέρες στην ιστοσελίδα της:  Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.  Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει με το κατάστημά μας πριν προσέλθετε σ’ αυτό, ώστε να σας έχουν ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας είναι ετοιμοπαράδοτα, καθώς και για τον χρόνο παράδοσης και τον τρόπο πληρωμής.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγω πιθανής λανθασμένης καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.