Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με4τρόπους:

  1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Aν έχετε στη κατοχή σας VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS,τότε μπορείτε ναδιεκπεραιώσετετις συναλλαγές σας μέσω του διαδικτυακού ασφαλούς συστήματος πληρωμών Viva Payments.Εφόσον ο χρήστης έχει επιλέξει την συναλλαγή με πιστωτική κάρτα, ζητάει μία εντολή πληρωμής από την theoprofil.com και λαμβάνει ένα e-mail με την εντολή πληρωμής. Από το e-mail μεταβαίνει στο περιβάλλον της υπηρεσίας Viva Payments, στο οποίο καλείται να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας VISA,MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, DISCOVER, AMERICAN EXPRESS, την ημερομηνία λήξης, το όνομά του καθώς και τον τριψήφιο κωδικό επαλήθευσης.Η υπηρεσία Viva Payments παρέχει υψηλό επίπεδο ασφαλείας διότι οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή με μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Στην ασφαλή – κρυπτογραφημένη φόρμα πληρωμής συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της με μορφή ΜΜ/ΕΕ πχ 05/15 για μια κάρτα που λήγει το Μάιο του 2015 και το ακριβές όνομα στο οποίο έχει εκδοθεί η κάρτα, όπως αυτό αναγράφεται στην κάρτα). Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
  2. Πληρωμή μέσω paypal. Άμεση χρήση του ασφαλούς συστήματος πληρωμών (www.paypal.com). Μπορείτε και να μην έχετε λογαριασμό στο Paypal και να κάνετε άμεση χρήση της πιστωτικής σας κάρτας μέσω του Paypal.Αφού έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής PayPal και συνεχίσετε, θα μεταβείτε στη σελίδαασφαλείαςστο Paypal που θα σας προτρέπει: ‘Choose a way to pay – Διαλέξτε τρόπο πληρωμής’.Στο σημείο αυτό επιλέγετε’Don’t have a PayPal account’ και συμπληρώνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με Paypal θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω PayPal) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.
  3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Theoprofil. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής καιεκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας διαφορετικά η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριοΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να αναγράψετεως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και -εάν είναι δυνατό- τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα e-mailγια να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στοinfo@theoprofil.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση,θα σας σταλεί e-mail, στο οποίο θα αναφέρεται η προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.

Οιλογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε είναι:

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ:

ETE: 781/002731-64

IBAN ETE: GR79 0110 7810 0000 7810 0273 164

ALPHA: 314-00-2002-004244

IBAN ALPHA: GR88 0140 3140 3140 0200 2004 244

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 56 100 857 440 80

IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR13 0172 6100 0056 1008 5744 080

EUROBANK: 0026.0078.41.0200974328

IBAN EUROBANK: GR2702600780000410200974328

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα emailγια να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@theoprofil.com.ΠΡΟΣΟΧΗ:Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, καταθέσατε τα χρήματα σε διαφορετικό λογαριασμό, πέραν αυτών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας, η εταιρεία “Θέου Χρυσάνθη” με διακριτικό τίτλο Theoprofil , theoprofil.com δεν φέρει καμμία ευθήνη.

4. α)Mε μετρητά χρήματα στο κατάστημά μας, 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500 | Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.Πάντα να προηγείται επικοινωνίαμέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι τοπροϊόνπου ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. (ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ SITE ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ).

β)Mε πιστωτική κάρτα επίσης στο κατάστημά μας, 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500. Πάντα να προηγείται επικοινωνίαμέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωσηότι τοπροϊόνπου ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στις κεντρικές αποθήκες.Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει αυτοπροσώπως, οκάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα tvprotectors.theoprofil.comδέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Diners, American Express, Maestro, Mastercard, Discover μέσω του ασφαλούς συστήματος Viva Payments.

Η Viva Payments προσφέρει ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη. Στα πλαίσια των ανωτέρω, η Viva έχει λάβει πιστοποίηση PCI-DSS, και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχόμενους ελέγχους από πιστοποιημένο security auditor.

Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, από την Viva Payments χρησιμοποιείτε το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρεία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Viva Payments επισκεφτείτε το https://www.vivapayments.com/el-gr/features#SecurityDiv.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα και να παραλάβετε από το κατάστημά μας θα πρέπει να είστε παρών ο ίδιος κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του προσώπου που παραλαμβάνει να αναγράφεται στην κάρτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε περίπτωση αποστολής της παραγγελίας στο χώρο επιθυμίας του πελάτη, η παράδοση και η παραλαβή της παραγγελίας πραγματοποιείται μόνο από τον νόμιμο κάτοχο της πιστωτικής κάρτας με έλεγχο-επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, με υπογραφή του ίδιου του κατόχου της κάρτας και -πέραν της υπογραφής- αναγραφή ολογράφως του ονοματεπώνυμου, και του αριθμού ταυτότητας στο δελτίο παραλαβής.

Προσοχή !! κατά την πρώτη φορά χρήσης της πιστωτικής κάρτας στο κατάστημά μας και για συναλλαγές άνω των 100 € πρέπει απαραίτητα να αποστείλετε ένα αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής κάρτας σας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία που θα φαίνεται το ονοματεπώνυμο του νόμιμου κατόχου που είναι και ο μόνος που μπορεί να παραλάβει) με email στο info@theoprofil.com, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Ζητούμε συγνώμη και την κατανόησή σας για την πρόσθετη αυτή διαδικασία που αποκλειστικό σκοπό έχει την προστασία των νομίμων ιδιοκτητών των πιστωτικών καρτών. Τα στοιχεία αυτά ζητούνται μόνο κατά την πρώτη χρήση της κάρτας, παραμένουν απολύτως εμπιστευτικά και δεν παραχωρούνται σε οποιονδήποτε τρίτο.