Πολιτική επιστροφών προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους:

 • Σε όλες τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Theoprofil πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος κατά τη λήψη της παραγγελίας, της τιμολόγησης ή της αποστολής της. κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία προϊόντα). ΠΡΟΣΟΧΗ !! η επιστροφή πρέπει να γίνει άμεσα και το προϊόν να είναι στην αρχική του  σφραγισμένη εργοστασιακή συσκευασία, χωρίς να αφαιρεθεί το προστατευτικό του φιλμ (Stretch Film) και με δεματοποίηση ίδια με αυτή που το παραλάβετε. Επιπλέον, σε όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση ή επιστροφή να  συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη – παραστατικό αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση ή επιστροφή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία – δεματοποίησή τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κοκ).
 • Σε περίπτωση που τα προϊόντα αποσταλούν με διαφορετική συσκευασία, επιφυλασσόμαστε για την επισκευή ή αντικατάσταση τους.
  Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επιστροφών και εκτυπώστε την ή αντιγράψτε την σε ένα χαρτί και να την συμπεριλαμβάνετε μαζί με το προϊόν που είναι για επιστροφή καθώς θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία και καταχώρηση από το τμήμα παραλαβών και έλεγχό του από το τεχνικό τμήμα.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

 1. επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα
 2. το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με κανένα τρόπο
 3. το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής, κοκ).

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 15 ημερών, τότε η Theoprofil δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να διενεργηθεί στις κάτωθι περιπτώσεις:

 1. Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής ολοκλήρωσης της παραγγελίας μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.
 2. Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου ή με αποστολή email στο info@theprofil.com και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.
 3. Μετά την παραλαβή του προϊόντος επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου  ή με αποστολή email στο info@theoprofil.com εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.
 4. Αν κάποιο προϊόν δεν σας ικανοποιεί (και δεν έχει ανοιχτεί – παραβιαστεί) μπορείτε να μας το επιστρέψετε με δικά σας μεταφορικά έξοδα κατόπιν επικοινωνίας. Αν είναι ελαττωματικό μπορείτε να μας το επιστρέψετε κατόπιν επικοινωνίας με δικά μας μεταφορικά έξοδα

Τα έξοδα, επιστροφής προϊόντων που δεν ικανοποιούν τον πελάτη επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο τυχόν ελαττωματικό προϊόν επικοινωνήστε μαζί μας στο 2410 09068 ή στείλτε email στο info@theoprofil.com. Θα μιλήσετε με έναν από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε  το πρόβλημα που παρουσιάζεται. Σε περίπτωση που το πρόβλημα δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω τηλεφώνου θα πρέπει να αναλάβετε την επιστροφή του προϊόντος στο κατάστημα μας στο κατάστημά μας (10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500). Ο τεχνικός έλεγχος σε αυτή την περίπτωση γίνεται χωρίς χρέωση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως το προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση ή επισκευή του ελαττωματικού προϊόντος.
Μπορείτε να στείλετε το προϊόν με δικό σας κούριερ και μεταφορική εταιρεία με χρέωση δική σας ή με κούριερ ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα και μεταφορική που θα σας υποδείξουμε εμείς κατά περίπτωση,  με χρέωση δική μας (για να κάνετε χρήση του καλύτερου κόστους μεταφοράς και χρεώνεστε με τα καλύτερα αυτά μεταφορικά με την επιστροφή του προϊόντος σε εσάς). Για τις χρεώσεις της ΕΛΤΑ Πόρτα – Πόρτα διαβάστε στους τρόπους αποστολής. Για δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές το κόστος είναι διαφορετικό και θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας). Ο χρόνος παραλαβής από το τμήμα παραλαβών εξαρτάται από την χρονική περίοδο και σε κάθε περίπτωση χρειάζονται από 2-5 εργάσιμες για παραλαβή από εμάς στο οποίο προστίθεται και το χρονικό διάστημα που θα κάνει η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρεία να το παραδώσει σε εμάς [1-6 εργάσιμες ημέρες].
Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επιστροφών  και εκτυπώστε την ή αντιγράψτε την σε ένα χαρτί και να την συμπεριλάβετε μαζί με το προϊόν που είναι για επιστροφή καθώς θα βοηθήσει στην ταχύτερη επεξεργασία και καταχώρηση από το τμήμα παραλαβών και έλεγχό του από το τεχνικό τμήμα.
Μην ξεχνάτε: απαραίτητα φωτοτυπία παραστατικού αγοράς και συμπληρωμένη την φόρμα. Πατήστε για να κατεβάσετε την φόρμα επιστροφών.