Τρόποι και έξοδα αποστολής και παράδοσης – Χρόνος Παράδοσης

 1. Παράδοση από το κατάστημα Theoprofil (10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας, 38500).
  Προτείνουμε ως τον καλύτερο, φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet [διαδικτύου] στην ιστοσελίδα μας.
  Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω e-mail ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. 
  Ωράριο Λειτουργίας: όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες -εκτός των ημερών που η εταιρεία μας είναι κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές, οπότε θα αναγράφονται οι συγκεκριμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας στην ιστοσελίδα μας: Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 16:00.
 2. Παράδοση με Courier – Αποστολή με courier ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα. Παράδοση μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως προορισμού και χρονικής περιόδου. Σε εποχές υψηλού φόρτου παραγγελιών, όπως τις εορταστικές περιόδους Χριστουγέννων – Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οπότε οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης.
  · Για δυσπρόσιτες περιοχές εντός Ελλάδας, τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας πιθανόν να διαφοροποιηθούν προς τα πάνω, οπότε και θα ενημερωθείτε από το τμήμα αποστολών.
  · Για παράδοση Σάββατο (καθώς θεωρείται μη εργάσιμη μέρα) με courier υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,85 € συν 24% Φ.Π.Α. Θα πρέπει να μας το αναφέρετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στο αντίστοιχο πεδίο σχολίων.
  · Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπ’ ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. Μετά την παράδοση και παραλαβή του δέματος η ευθύνη μεταφέρεται στον πελάτη.
  ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το συμβατικό ταχυδρομείο – ΕΛΤΑ.
  · Για επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων χωρίς υπαιτιότητα μας, τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη και προς τις 2 κατευθύνσεις (παράδοση – παραλαβή). Μπορείτε να μας αποστείλετε τα προϊόντα προς επιστροφή ή αντικατάσταση, αφού πρώτα τα συσκευάσετε σε μορφή δέματος, παρόμοια ή ίδια με την μορφή δέματος που τα παραλάβατε. Επειδή τα προϊόντα μας είναι ευαίσθητα, θα πρέπει να τα φωτογραφίσετε πριν μας τα στείλετε και αφότου τα έχετε συσκευάσει προς αποστολή, για να δούμε και να εγκρίνουμε τη συσκευασία σας. Αν δεν την εγκρίνουμε, θα πρέπει να τα συσκευάσετε σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Σας προτείνουμε να φωτογραφίσετε την δεματοποίηση μας, έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε παρόμοια με τη δική μας κι εσείς, χρησιμοποιώντας -όπου αυτό είναι εφικτό – τα δικά μας υλικά συσκευασίας. Αν για κάποιο λόγο στείλετε προϊόν, το οποίο υποστεί ζημιά κατά την μεταφορά, διατηρούμε το δικαίωμα, να σας εκπέσει μέρος της αποζημίωσης που ζητάτε ή να σας αποστείλουμε νέο προϊόν με την καταβολή από μέρους σας κάποιας διαφοράς. Μην ξεχνάτε την φωτοτυπία του παραστατικού αγοράς.
  Δεχόμαστε με χρέωση δική μας μόνο δέματα με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα ή με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές μας και μόνο εφόσον συντρέχει δική μας υπαιτιότητα για την επιστροφή των προϊόντων.
  Μπορείτε να κάνετε αποστολή του δέματός σας και με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία μεταφορών ή ταχυμεταφορών αλλά με χρέωση δικιά σας (χρέωση αποστολέα). Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε το κόστος των μεταφορικών (επωφελούμενοι του δικού μας χαμηλότερου κόστους) και χρεώνεστε κατά την αποστολή – επιστροφή των προϊόντων σας με το κόστος μεταφοράς.
  Βέβαια μπορείτε να φέρετε ο ίδιος αυτοπροσώπως, για παραλαβή από εμάς τα προϊόντα σας, στο κατάστημά μας 10ο χλμ. Βόλου – Λάρισας. Η εκτέλεση των παραγγελιών μπορεί να γίνει από 2 έως 10 μέρες ανάλογα με το φόρτο εργασίας και το απόθεμα σε περίπτωση που η παραγγελία σας θα φορτωθεί μετά το πέρας των 3 ημέρων θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά η με e-mail για την ημερομηνία φόρτωσης.